Νέα-Ανακοινώσεις|

 

Ο Δήμος Δομοκού γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων, διάρκειας από 3-7 Ιουνίου, πραγματοποιώντας δράσεις ενημέρωσης και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο,  με πρωτοβουλία της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δομοκού και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε, την 7η Ιουνίου, επίσκεψη στο χώρο της Αρχαίας Μελιταίας και στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, όπου οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις περιβαλλοντικές τους  δράσεις, αναδεικνύοντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ως την υπόμνηση του χρέους που έχουν οι άνθρωποι ως κάτοικοι του πλανήτη Γη απέναντι στην περιβαλλοντική κρίση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Λιόλιος Χαράλαμπος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κκ. Συμεών και η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδος κα Χουλιάρα Παναγιώτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window