Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Ο Δήμος Δομοκού, στο σύνολο σχεδόν όλων των Τοπικών Κοινοτήτων, είναι μια περιοχή η οποία προσπαθεί να διατηρεί και να αναβιώνει τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά πανηγύρια και διάφορες άλλες δραστηριότητες που αντικατοπτρίζουν την πολιτιστική και καλλιτεχνική παρουσία της κάθε Τοπικής Κοινότητας ξεχωριστά, μέσα στα χρόνια.

Ο επισκέπτης του Δήμου έχει την ευκαιρία να βιώσει, μέσα από τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, με τη παραδοσιακή δημοτική μουσική και τραγούδια, τους τοπικούς χορούς αλλά και τις διάφορες τοπικές γιορτές εκτός από τη παραδοσιακή αναλλοίωτη διασκέδαση, την ιστορία και  το παρελθόν της περιοχής μας.  Σε αυτές τις εκδηλώσεις επικρατεί μεγάλο κέφι και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Γι’ αυτό, στην επόμενη επίσκεψη σας στο Δήμο Δομοκού, αναζητείστε πληροφορίες για τυχόν εκδηλώσεις και επιδιώξτε να παρευρεθείτε, για να γνωρίσετε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, καλλιτεχνικής ανάτασης και κεφιού.


Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα κατάλογο με πολιτιστικές εκδηλώσεις και πανηγύρια που πραγματοποιούνται σε διάφορες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, είτε από τους Συλλόγους έιτε με την αιγίδα του Δήμου

Εκδηλώσεις στο Δήμο Δομοκού 

 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι – Εθελοντικός Τομέας

Στο Δήμο Δομοκού δραστηριοποιούνται αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι, οι οποίοι στα πλαίσια των σκοπών των καταστατικών τους, πραγματοποιούν διάφορες πολιτιστικές  – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και συμβάλλουν σημαντικά στη προσπάθεια για πολιτιστική ανάπτυξη και αναβίωση των εθίμων της περιοχής μας.

Για να δείτε αναλυτικά τους πολιτιστικούς αλλά και τους υπόλοιπους (αθλητικούς κλπ) συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Δομοκού, πατήστε εδώ

Comments are closed.

Close Search Window