Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Δ.Κ. Δομοκού (κάτω από την κεντρική πλατεία) και αποτελεί το κεντρικό σημείο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας όλων όσων αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα.

Η συλλογή της, η οποία περιλαμβάνει πλήθος ποιοτικών βιβλίων, εμπλουτίζεται κάθε έτος με νέες κυκλοφορίες και αγαπημένα συγγράμματα, ενώ υπάρχει πλέον και ξεχωριστή παιδική βιβλιοθήκη.

Το 2013 εντάχθηκε στο δίκτυο βιβλιοθηκών FUTURE LIBRARY υλοποιώντας διάφορες δράσεις, που έχουν σκοπό να προάγουν την ανάγνωση και την δημιουργικότητα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού λειτουργεί κάθε Τετάρτη, από 12:30 μ.μ έως 2:00 μ.μ., ενώ επιπλέον λειτουργεί παράρτημά της στην Τ.Κ. Νέου Μοναστηρίου με μεγάλη ποικιλία αναγνωσμάτων (Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης στη Τ.Κ. Νέου Μοναστηρίου μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2232 0 71266).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δομοκού, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2232 3 50221 – κα. Ζησοπούλου Ευαγγελία.

Comments are closed.

Close Search Window