Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής Εθελοντή

Μακριά ή κοντά,
ο Δήμος σου σε χρειάζεται
Δεν περισσεύει κανείς

Αγαπητές/οί Συμπολίτες
Ο Δήμος μας ανοίγει οργανωμένα το μεγάλο κεφάλαιο του Εθελοντισμού με την υπ. Αριθ. 46/20-4-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ας αξιοποιήσουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που κατέχει ο καθένας μας, ώστε η εθελοντική μας προσφορά να δρα πολλαπλασιαστικά για το καλό του Δήμου και των δημοτών μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο Δήμος Δομοκού αποδεικνύει ότι η αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση και των πολιτών. Επιδίωξή μας είναι οι ομάδες εθελοντών και οι μεμονωμένοι εθελοντές να βρουν ένα οργανωμένο πλαίσιο δράσεων, με συγκεκριμένα καθήκοντα όπου μπορούν να συμμετέχουν.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να καταγραφούν στο μητρώο μπορούν να ενημερωθούν και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.domokos.gr, δηλώνοντας ταυτόχρονα τα πεδία ενδιαφέροντος τους και τους τομείς που θα επιθυμούσαν να ασχοληθούν (περιβάλλον, υγεία, κοινωνική συνοχή, ΑμεΑ, πολιτισμός, αθλητισμός, τρίτη ηλικία, πολιτική προστασία κ.λ.π.).

Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής Εθελοντή για Φυσικά Πρόσωπα

Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής Εθελοντή για Συλλόγους – Φορείς – Σωματεία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παρούσα αίτηση ενέχει και τη θέση ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ σύμφωνα με την οποία ο/η εθελοντής/ντρια δηλώνει υπεύθυνα πως δεν έχει καμία οικονομική ή ασφαλιστική απαίτηση από το Δήμο Δομοκού με τη συμμετοχή του στα εθελοντικά προγράμματα.

Comments are closed.

Close Search Window