Νέα-Ανακοινώσεις|

Στα βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023 διακρίθηκε ο Δήμος Δομοκού με την τιμητική απονομή τριών βραβείων για τις επιδόσεις του στην Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας, σε τρεις επιμέρους κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Δομοκού έλαβε:

1ο Βραβείο στην κατηγορία «ΕΝΕΡΓΕΙΑ»  με την υποψηφιότητα «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Υδατικών Πόρων & Ενέργειας»

2ο Βραβείο στην κατηγορία «ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ» με τηνυποψηφιότητα «Ενίσχυση Στόλου Καθαριότητας»

3ο Βραβείο στην κατηγορία «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ» με την υποψηφιότητα«Πρόγραμμα Προσλήψεων Μακροχρόνια Ανέργων 55 – 67»

Η Τελετή Βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19.00μμ,στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, κατά την παραλαβή των βραβείων εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τις σημαντικές αυτές διακρίσεις που απονεμήθηκαν στο Δήμο Δομοκού και συνεχάρη τηνοργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.Επισήμανε, επίσης, τη σημασία των βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 –  OTA AWARDS 2023 ως μέσο αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλεται από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή για τηνβελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και ως πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης για ανάληψη ανάλογων πρακτικών και σε άλλους Δήμους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window