Νέα-Ανακοινώσεις|

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δομοκού, στην αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

α) Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου 2022.

β) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των

πλημμυρικών φαινομένων – χιονοπτώσεων και παγετού για την χειμερινή περίοδο

2022-2023.

γ) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από

την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων,  ζητήματα σχετικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών  που εμπλέκονται σε δράσεις πολιτικής προστασίας (συντήρηση εξοπλισμού και μηχανημάτων, ανάθεση και καταμερισμός αρμοδιοτήτων, εξουσιοδοτικές πράξεις, κ.λπ.). Επίσης, συζητήθηκε η διασφάλιση της επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και οργάνων, η συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στο Οδικό Δίκτυο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Β. Λιόλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Σανίδας Ηλίας, ο Aντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δομοκού κ. Λελεντζής Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Παπάρας Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα. Αυγέρη Αθανασία, η Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος κα Ζηκούλη Αικατερίνη,  ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φθιώτιδας, κ. Πολύζος Φ. Ζώης, ο Λοχαγός κ. Κυρίτσης Κωνσταντίνος, η Υποδιοικήτρια  Α.Τ. Δομοκού κα. Γατσινάρη Γρηγορία, ο Πυρονόμος κ. Αλεξόπουλος Αντώνιος, η Συντονίστρια Διευθύντρια Οδοντιατρικής του Κέντρου Υγείας Δομοκού κα. Μακρή Ελένη, ο υπάλληλος του Δασονομείου κ. Καρακώστας Κωνσταντίνος,  καθώς και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Δομοκού, Λεύκας, Γαβρακίων, Νέας Μάκρισης και Βουζίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window