Νέα-Ανακοινώσεις|

NATURAL ABILITY_ Δελτίο τύπου

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος “Νatural Ability Football” με την συνδιοργάνωση του Δήμου Δομοκού και της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διοργάνωσε ποδοσφαιρικές αθλητικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Στάδιο Δομοκού “Ι. Αθ. Γραββάνης”.

To τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, οι ακαδημίες του Δήμου & των γύρω περιοχών,  οι αθλητές, οι εθελοντές και οι γονείς συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να έχει το event αυτό απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Την πρώτη μέρα σε τέσσερα διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, Κ8, Κ10, Κ12 & Κ14 οι αθλητές έκαναν ασκήσεις τεχνικής, συναρμογής και αντοχής, και συνέχισαν με φιλικό διπλό. Τη δεύτερη μέρα τρία διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, Κ8, Κ10, Κ12 ξεκίνησαν με ασκήσεις και κατέληξαν σε τεχνικά πέναλτι κα παιχνίδια.

Συνέχισε η κατηγορία Κ16 με τους αθλητές να μας δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό , σε ένα διπλό παιχνίδι ισότιμης δυναμικής .

Σε ένα υπέροχο κλίμα, με οικολογική συνείδηση, προπονητές και παιδιά , φιλοξενήθηκαν και χρησιμοποίησαν τις πολύ καλές εγκαταστάσεις φυσικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Δομοκού, έκαναν την ανακύκλωσή των απορριμμάτων τους , χάρη στους φορητούς κάδους που είχε τοποθετήσει ο Δήμος Δομοκού και διασκέδασαν σε ένα πολύ καλό αθλητικό  

Ευχαριστούμε θερμά….

τον Δήμαρχο Δομοκού κo Xαράλαμπο Λιόλιο, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου κο Λελεντζή Γιώργο, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. κο Ανδρέα Λαινά και  την Πρόεδρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου κα Μητσοπούλου Κων/να για την αμέριστη στήριξή τους και την φιλοξενία τους, τον κο Τσικρά Νικόλαο για την άψογη συνεργασία που είχε με τον σύλλογό μας, το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δομοκού για την υγειονομική κάλυψη που μας προσέφεραν εντός του γηπέδου, το αθλητικό κατάστημα Sportys Gr, την LEGEA Hellas και την Reusch Hellas για την χορηγία τους και τις προσφορές τους σε αθλητικό υλικό, τη LIDL Hellas για την χορηγία σε χυμούς και σνακ & τέλος την Veo Analytics για την βίντεοκάλυψη και ανάλυση των παιχνιδιών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 8ο Natural Ability Football Event Σεπτέμβριος 2023, Κεντρική Μακεδονία

Η ομάδα του Natural Ability

και ο πρόεδρος Γιάννης Καραβιώτης

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window