Νέα-Ανακοινώσεις|

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με σύνθημα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» παρακαλούμε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που αφορά στο Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Δομοκού.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί 5 λεπτά και οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκπόνηση του ΣΑΠ.

Ως «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας» ορίζεται το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας που εκπονείται από τον Δήμο Δομοκού για την περιοχή εντός των διοικητικών του ορίων, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 10 του άρθρου 121 του ν. 4819/2021.

Κύριος στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τα σημεία των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών και τις προσβάσιμες γραμμικές διαδρομές μεταξύ αυτών ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων στην αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας» προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να απαντήσετε στο ερωτηματολογίο⬇️https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc0A2As1KtUxJ…/viewform )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window