Δήμος Δομοκού, Νέα-Ανακοινώσεις|

Το ξεκίνημα κάθε καινούργιας χρονιάς συνδέεται με την προσδοκία υπερβάσης των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε. Είναι αλήθεια ότι αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη χρονιά με πρωτόγνωρες καταστάσεις, η οποία δοκίμασε την ανθρώπινη αντοχή και την κοινωνία μας, χωρίς να αφήσει ανεπηρέαστο κανένα τομέα της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Κέρδος, μεγάλο, ωστόσο, για όλους μας αναδείχθηκε η ενότητα, η συνοχή και η αλληλεγγύη που επιδείξαμε ως κοινωνία καταφέρνοντας να πορευτούμε με υπευθυνότητα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε, σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα, και ευαισθησία να  διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μας. Αρωγοί σε αυτό μας το εγχείρημα είναι οι υπηρεσίες και οι κοινωνικές δομές του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στους συμπολίτες μας, στηρίζοντας κυρίως τους περισσότερο ευάλωτους. Και έτσι θα συνεχίσουμε, με την ίδια αποφασιστικότητα και  βούληση, ώστε κανένας και καμία μόνοι τους, ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία.

Με την προσδοκία μια καλύτερης χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ένα ελπιδοφόρο, ευτυχές, ανέφελο και δημιουργικό 2021, με Υγεία και Χαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window