Νέα-Ανακοινώσεις|

Χθες, Παρασκευή 8-9-2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη στο Δήμο μας από τον Αντιπεριφερειάρχη αγροτικής πολιτικής κ. Αποστολόπουλο Κώστα και την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ κα Σταφύλη Ράνια, οι οποίοι μαζί με το Δήμαρχο Δομοκού κ. Χαράλαμπο Λιόλιο επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας με σκοπό την πρώτη εκτίμηση των ζημιών και την παροχή οδηγιών για της διαχείριση της υφιστάμενης κατάστασης.

1. Προκειμένου για τη διαδικασία των αποζημιώσεων αγροκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και γεωργικών εκμεταλλεύσεων σας ενημερώνουμε ότι οι παραγωγοί πρέπει να απευθύνονται στους ανταποκριτές των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Δομοκού, όπου και θα δηλώνουν τα αποθηκευμένα προϊόντα, τις ζημιές σε αγροτικό εξοπλισμό (γεωτρήσεις, μοτέρ, λάστιχα άρδευσης κ.α), αλλά και τις ζημιές που υπέστησαν τα αγροτεμάχια λόγω διαβρώσεων και επιχωματώσεων. Επίσης, στους ίδιους ανταποκριτές θα δηλώνουν και την ζημιά στην φυτική τους παραγωγή.

2. Αναφορικά με τις ζημιές σε ζωικό κεφάλαιο (ζώα και μελισσοσμήνη) θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα τηλεφωνικά με τον ΕΛΓΑ στο τηλέφωνο 22310- 67720 όπου και θα δηλώσουν τη ζημιά.

Για τις δηλώσεις ζημιάς δε θα καταβάλλονται τέλη εκτίμησης.

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window