Νέα-Ανακοινώσεις|

Ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Λιόλιος Χαράλαμπος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων – Φίλων ΕΕΕΕΚ Ν. Φθιώτιδας, κ. Αγγελάκη Παναγιώτη για την προώθηση του αιτήματος του Συλλόγου με σκοπό τη δημιουργία ΚΔΑΠ Α.με.Α. στο Δομοκό, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που αναπτύσσεται στο Δήμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Δομοκού δεσμεύτηκε για την προώθηση του αιτήματος του Συλλόγου και επισήμανε ότι η στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω της βιωματικής μάθησης και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, αφενός στοχεύει στην κοινωνικοποίηση και τη γενικότερη υποστήριξη των οικογενειών των ατόμων αυτών, και αφετέρου στην προώθηση της δομημένης απασχόλησης των ωφελουμένων, τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Ο κ. Λιόλιος πρόσθεσε, επίσης, ότι η δυνατότητα που δίνεται για τη συμπερίληψη των ωφελούμενων ατόμων στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ χωρίς όριο ηλικίας, εντάσσοντας στην εν λόγω δομή, άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση, σύνδρομα, άτομα με αισθητηριακές ειδικές ανάγκες (τύφλωση, κώφωση), άτομα με διαταραχές ομιλίας κ.ο.κ., συνιστά μοναδική πρόκληση για την κοινωνικοποίησή των ωφελούμενων σε επίπεδο Δήμου.

Comments are closed.

Close Search Window