Νέα-Ανακοινώσεις|

Φίλοι εκπαιδευτικοί και γονείς, αγαπητά μου παιδιά,

Με ελπίδα και αισιοδοξία ξεκινάει σήμερα η φετινή σχολική χρονιά με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να επιστέφουν στις αίθουσες διδασκαλίας έπειτα από μία δύσκολη χρονιά υγειονομικής κρίσης που για το μεγαλύτερο μέρος της δεν επέτρεπε την δια ζώσης εκπαίδευση.

Το πρώτο κουδούνι και φέτος μας βρίσκει σε μία επιδημιολογική κατάσταση που μας επιβάλλει να τηρήσουμε κάποια μέτρα, ώστε να είμαστε υγιείς και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ωστόσο, η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανοίγει μπροστά μας νέες προκλήσεις που καλούν σε έναν κοινό αγώνα για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης.

Ο Δήμος μας πάντα βρίσκεται στο πλευρό των σχολείων με στόχο τη διαρκή και αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. Όπως πάντα με σύμπνοια και πνεύμα συνεργασίας εύχομαι   να   υλοποιηθούν   όλοι   οι   στόχοι της παιδαγωγικής διαδικασίας, γιατί η Παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την ευημερία της κοινωνίας μας.

Ξεχωριστό καλωσόρισμα θέλω να απευθύνω στους μαθητές και μαθήτριες της Α’ τάξης όλων των βαθμίδων, που ανυπομονούν για το νέο ταξίδι της γνώσης. Επίσης, απευθύνω τις θερμότερες ευχές   μου   σε   όλους   τους   εκπαιδευτικούς για μια δημιουργική χρονιά.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με υγεία και δύναμη!

Ο Δήμαρχος Δομοκού

Χαράλαμπος Λιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window