Στη μέση ενός καταπράσινου λόφου, μόλις πέντε λεπτά από τη κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Ομβριακής, βρίσκεται το νεόκτιστο κτίριο του ξενώνα της Ι.Μ. Αγίου Αθανασίου του Ομβρικού (Ομβριακής). Ένα σύγχρονο κτίριο το οποίο περιλαμβάνει 5 δωμάτια και μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Επιπλέον ο πανέμορφος εξωτερικός χώρος του ξενώνα και της Ιεράς Μονής, επιμελημένος από την Μοναχή Μακαρία, η οποία θα σας υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο, σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα που προσφέρει το μπαλκόνι του ξενώνα, δίνει τη δυνατότητα να απολαύσει ο επισκέπτης, σ’ένα ειδυλλιακό και ταυτόχρονα ήσυχο φυσικό περιβάλλον, στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης.

Στη κατασκευή του ξενώνα συνέβαλαν κυρίως οι προσπάθειες της Μοναχής Μακαρίας, η οποία με τη βοήθεια των κατοίκων Τ.Κ. Ομβριακής αλλά και της ευρύτερης περιοχής καθώς και με τη συμπαράσταση αρκετών φορέων κατάφερε να δημιουργήσει ένα όμορφο χώρο ο οποίος προσφέρει μία άνετη και ευχάριστη διαμονή. 

Επιπλέον στο χώρο της Ιεράς Μονής λειτουργεί και χώρος έκθεσης όπου μπορείτε να βρείτε, εκτός από διάφορα θρησκευτικά είδη (εικόνες, σταυροί, βιβλία κλπ) και πολλά παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

 

Τηλ. ξενώνα: 2232 0 31332 (Μοναχή Μακαρία)

Τηλ. Τ.Κ. Ομβριακής: 2232 0 31333

Τηλ. Δήμου Δομοκού: 2232 3 50200

Comments are closed.

Close Search Window