Δελτίο Τύπου|

Ο Δήμος Δομοκού τίμησε σήμερα τη μνήμη του αειμνήστου Ιωάννη Γραββάνη.

Με τη συμπλήρωση 10 ετών από τον αδόκητο χαμό του, το δημοτικό στάδιο Δομοκού ονομάστηκε σε «Ι. Αθ.Γραββάνης».

Στο στάδιο τελέστηκε αγιασμός και πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με τη νέα ονομασία του σταδίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η οικογένεια του Ιωάννη Γραβάνη, ο Βουλευτής του Σύριζα κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Προέδρος του Περιφεριακού Συμβουλίου Φθιώτιδας  κ. Σπύρος Λάμπου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης, ο Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ. Δημήτριος Κατσούρας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Δομοκού κ. Δημήτριος Τσόγκας, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού κα Κωνσταντίνα Μητσοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δομοκού κ. Λελεντζής Γεώργιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δομοκού και η Πρόεδρος του ΑΣ Αχιλλέα Δομοκού κα Μυρσίνη Μασιάλα.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας των παλαίμαχων του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους του Αχιλλέα Δομοκού στην μνήμη του Ιωάννη Γραββάνη, στον οποίο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος Λελεντζής Γεώργιος.

Ο αείμνηστος Ιωάννης Γραββάνης γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του στον Δομοκό παίζοντας στον Αχιλλέα Δομοκού και εν συνεχεία έπαιξε στην ομάδα του Πανιωνίου αλλά και στην Εθνικής Ελλάδος.

Στην Α΄ Εθνική συμπλήρωσε 275 συμμετοχές και πέτυχε 14 γκολ. Φόρεσε τρεις φορές την γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας το 1982, ενώ κατέγραψε συνολικά 25 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και της Εθνικής Ερασιτεχνικής το 1977.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window