Δελτίο Τύπου|

Η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας για αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου Δομοκού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού, παρουσία των Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Δήμου.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκε, επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Διοικητήριο Δομοκού με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου.

Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα στο Διοικητήριο του Δήμου ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψή του, το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τους συνεργάτες του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για το σύνολο των πολιτών του Δήμου, τον προσκάλεσε να παραβρεθεί, στην προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Δήμαρχος συνόδευσε το Σεβασμιότατο στο χώρο της εκδήλωσης, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους παραβρισκόμενους όσο και  μίας ουσιαστικής επικοινωνίας με τους αιρετούς, τα στελέχη του Δήμου και τους εργαζόμενους του Δήμου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window