Νέα-Ανακοινώσεις|

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Δομοκού (σε Δομοκό, Νέο Μοναστήρι και Ομβριακή) είναι έτοιμα να προσφέρουν στους μικρούς ωφελούμενους πραγματικά γνήσια ψυχαγωγία.

Βιωματικό παιχνίδι, εργαστήρια τέχνης, καθημερινή εκπαιδευτική ενημέρωση για τον κόσμο γύρω μας, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, χορό, ρομποτική, σκάκι και φυσικά παραμύθια, επιτραπέζια παιχνίδια, tae-bo, pillates, διαγωνισμούς και πολλή διασκέδαση δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, αυτό του σχολείου, με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώνουν πτυχές του εαυτού τους, ανακαλύπτοντας νέες δραστηριότητες. Τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις τους και όχι εκτός χώρων ΚΔΑΠ που δεν περιγράφονται από το θεσμικό πλαίσιο της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας τους.

Οι εγγραφές για παιδιά εκτός ΕΣΠΑ (χωρίς voucher) άρχισαν. Οι δυνητικοί ωφελούμενοι  μπορούν να εγγραφούν δωρεάν, μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων τους,  βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων (όπως αυτά ορίζονται στον Κανονισμό λειτουργίας των δομών: Προηγούνται τα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, παιδιά πολυτέκνων και μονογονεϊκών  οικογενειών, καθώς και παιδιά γονέων με σωματική αναπηρία) και με τήρηση σειράς προτεραιότητας,  βάσει αριθμού πρωτοκόλλου που θα λαμβάνεται με την κατάθεση των αιτήσεων,  έως την κάλυψη του συνόλου των θέσεων που διατίθενται.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται με δικαιολογητικά (Ε1, Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης) που να αποδεικνύονται τα παραπάνω κριτήρια

Με την αξιολόγηση των αιτήσεων, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των δομών.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2232350200 και 2232350221.

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window