Νέα-Ανακοινώσεις|

Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, η Εσπερίδα με θέμα Διαχείριση ζώων συντροφιάς, εργασίας και αδέσποτων  ζώων – Κείμενη Νομοθεσία – Ενιαία Υγεία, που διοργανώθηκε από το Δήμο Δομοκού και τους Φιλόζωους Εθελοντές του Δήμου μας.

Παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας κ.κ. Καρακάντζας Αθανάσιος και Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, η Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και των Π.Κ. του Νομού Φθιώτιδας κα Μπονέ Σταυρούλα, ο Διοικητής του Α.Τ. Δομοκού κ. Τσιαβάκης Κωνσταντίνος, ο Εκπρόσωπος του Π.Κ. Δομοκού κ. Αλεξόπουλος Αντώνιος, η Εκπρόσωπος του Κ.Υ. Δομοκού κα Νέντα Καμπάνι, ο Εκπρόσωπος της Ι.Μ. Φθιώτιδας πατέρας Δημήτριος Νασόπουλος, η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Φθιώτιδας κα Φούκα Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δομοκού κ. Μπαλκούρας Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Δομοκού, καθώς και πλήθος φίλων Εθελοντών και ενδιαφερομένων για το τόσο σημαντικό ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

Εξαιρετικές οι παρουσιάσεις των ειδικών, κας Νέντας  Καμπάνι, κας Κωνσταντίας Ντελή, κ. Δημητρίου Μπατίκα και κ. Βασιλείου Τσιαμπούλα, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους Φιλόζωους Εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά και τον αδιάκοπο αγώνα τους στην προσπάθεια επίλυσης του σοβαρού ζητήματος των αδέσποτων ζώων!

Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της παιδείας στη διαχείριση των ζώων, προκειμένου να συμπεριφερόμαστε στα ζώα όπως πραγματικά τους αξίζει, καταλήγοντας  στο συμπέρασμα:

ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!

ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!

Η προσπάθεια σε όλους τους τομείς συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window