Δημόσια Διαβούλευση|

Δημόσια διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019

Ο Δήμος Δομοκού

ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Δομοκού της περιόδου 2015-2019 (Α’φάση), που εγκρίθηκε με την αριθμ. 5/82/2015  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 4-05-2015 έως 20-05-2015

Ο Δήμος Δομοκού, στο πλαίσιο της σχετικής Νομοθεσίας και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων στον καθορισμό του οράματος και της στρατηγικής για την περιοχή τους, επιθυμεί τη συμβολή όλων στο έργο της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου 2015 – 2019, με τη συμπλήρωση του επισυναπτόμενου ερωτηματολογίου, μέσω του οποίου ζητείται από τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς:

  1. Να διατυπώσουν τις απόψεις τους όσον αφορά στην επιλεγμένη στρατηγική και στους άξονες προτεραιότητας της δημοτικής αρχής έως και το 2019, καθώς και
  2. Να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Μπορείτε να αποστείλετε συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@domokos.gr με την ένδειξη “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Δομοκού” ή σε έντυπη μορφή να το καταθέσετε: 

Στο Διοικητήριο του Δήμου στο Δομοκό 
Στα ΚΕΠ του Δήμου Δομοκού
Στους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων
Στους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων

Παρακαλούμε για την υποβολή των απαντήσεών σας έως 20-05-2015 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close Search Window